#företagarpodden
#Företagarpodden 195: Hur är den perfekte entreprenören?
Avsnitt

#Företagarpodden 195: Hur är den perfekte entreprenören?

Är entreprenörer smartare, mer drivna och mer riskbenägna än andra? Och kan man se om ett grundarteam utan tidigare erfarenhet har potential att bygga ett framgångsrikt bolag? I veckans avsnitt tar vi reda på mer vilka egenskaper som krävs för att bli en framgångsrik entreprenör.

I en ny studie som kallas för Projekt Dali, vill inkubatorerna och Sting och Umeå Biotech Incubator få svar på just de frågorna. I studien Projekt Dali har intervjuer och tester genomförts med 18 entreprenörer som alla haft en avgörande roll i att bygga minst ett företag som efter produktlansering omsatt minst 20 miljoner kronor inom fem år eller minst 100 miljoner inom tio år.

För att diskutera detta har vi bjudit in investeraren Anna Ljungbergh och affärscoachen Raoul Stubbe som arbetat med rapporten.

Vi går på djupet om vad som krävs av människor som vill bli framgångsrika som företagare och vilka egenskaper som ger mest effekt samt vad krävs av ett fungerande team. Lyssna nu!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Företagarna. Innehållet i podden är skapat av Företagarna och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu