Skador, spelare lämnar och en back petas – betyder det att Rögle kommer att värva? Poddgänget tar ett grepp om truppen och tabellpositionen i SHL i veckans avsnitt.

Efter ett förhållandevis lugnt uppehåll har det hänt massor i Rögle de senaste dagarna. Den turbulensen blir startämnet i veckans avsnitt av Röglepodden.

Linus Ahlin, Mattias Hjälm och Daniel Rooth diskuterar brytningarna med Kim Rosdahl och Theodor Niederbach, Daniel Zaars operation och det faktum att ytterligare fyra forwards riskerar att missa torsdagens match i Linköping.

Poddtrion diskuterar också förändringarna på backsidan, där Tony Sund ser ut att ha halkat ner i hierarkin, och uppgifterna som cirkulerar om att Mattias Sjögren ska ha erbjudits en roll i Rögle.

Vidare pratas det om Rögles CHL-framgång och vi bjuder på en intervju med Salzburgs assisterande tränare Daniel Petersson, som är uppväxt i Hjärnarp och har ett förflutet i Rögle.

I slutet besvaras ett gäng frågor från lyssnarna och i det historiska segmentet berättar vi vilka femton spelare som genom åren burit Kim Rosdahls nummer 29.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör En podcast från Helsingborgs Dagblad. Innehållet i podden är skapat av En podcast från Helsingborgs Dagblad och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.