Rögle föll tillbaka i gamla synder – och särskilt en sekvens i slutet av CHL-matchen mot Salzburg fastnade på näthinnan. Röglepodden är tillbaka med ett nytt avsnitt.

Även Röglepodden hade landslagsuppehåll förra veckan, men dagen efter Rögles 3–1-förlust mot Salzburg är det comeback-dags. Linus Ahlin, Mattias Hjälm och Daniel Rooth tar avstamp i CHL-matchen och konstaterar att Ängelholmslaget återföll i gamla spelmässiga synder – och att det fanns några tv-bilder från spelarbåset i slutet av matchen som kändes talande för formkurvan.

Poddtrion tar ett grepp om läget i laget inför lördagens SHL-omstart i Örebro och i det historiska segmentet går Daniel Rooth igenom de tolv spelare som genom åren burit nyförvärvet Lukas Kloks nummer 31. Det handlar om två utespelare och åtta målvakter – hur många minns du?

Sist i avsnittet bjuder Linus Ahlin också på en intervju med förre Rögletränaren och -profilen Mikael Gath, som nu gör succé med allsvenska Kristianstad. Gath berättar om vad som hände bakom kulisserna sedan han slagits blodig av en AIK-spelare 2006 – och förklarar varför han är tveksam till att någon gång återvända till Rögle som tränare.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör En podcast från Helsingborgs Dagblad. Innehållet i podden är skapat av En podcast från Helsingborgs Dagblad och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.