Spretig statistik, talande fakta och ett gästspel från Mattias Sjögren – där har ni tre ämnen i veckans avsnitt av Röglepodden.

Bäst i powerplay av SHL-lagen, näst sämst i boxplay. Från bäst i tredje perioden förra säsongen till sämst nu. Det svänger om Rögle – även internt. Vissa spelare ligger runt tvåsiffrigt plus i plus/minusstatistiken, andra nära tvåsiffrigt på minusskalan. Här börjar veckans avsnitt av Röglepodden.

Linus Ahlin, Mattias Hjälm och Daniel Rooth diskuterar vad som fattas i laget och plockar fram en lång rad fakta som är både talande och uppseendeväckande.

Dessutom blir det två gäströster. Linus Ahlin har intervjuat Daniel Zaar om läget i Röglelaget – och Mattias Sjögren om hans nya liv utan hockey.

Veckans historiska nummer är det Sjögren spelade i: 11. Daniel Rooth har grävt fram totalt 30 spelare som burit den tröjan genom åren. Hur många minns du?

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör En podcast från Helsingborgs Dagblad. Innehållet i podden är skapat av En podcast från Helsingborgs Dagblad och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.