SHL-premiären, kontraktsförlängning, gäströster och ett nummer 9-special – veckans avsnitt av Röglepodden är fullmatat. Rögle inledde SHL-säsongen med en förlängningsseger mot Brynäs.

Linus Ahlin, Mattias Hjälm och Daniel Rooth summerar intrycken från lördagen – och bjuder på en intervju med Brynäsbacken Samuel Johannesson, som berättar hur det kändes att vara tillbaka i arenan som var hans hemmaplan i sju år.

Linus Ahlin kommer med en rapport från onsdagens träning och ett snack med målvakten Calle Clang, som bland annat berättar om sina rutiner inför matcher.

Dessutom blir det spaningar, lyssnarfrågor och ett historiskt segment som i dag fokuserar på nummer 9. Daniel Rooth tar avstamp i 90-talets ”myggkedja”, som leddes av Per Wallin. Lyssnarna får veta vilka andra profiler som burit just den tröjan genom åren.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör En podcast från Helsingborgs Dagblad. Innehållet i podden är skapat av En podcast från Helsingborgs Dagblad och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.