Adhd står för Attention Deficit Hyperactivity disorder och är en form av uppmärksamhetsstörning. Hur adhd ser ut hos olika olika individer är mycket olika och i en arbetssituation är det ibland svårt att orka med krav och svårt för arbetsgivare att förstå vad som varför det är svårt. Av den anledningen har Martina Nelson och Lotta Borg Skoglund skrivit en bok om Adhd på jobbet som släpps i augusti 2022. 

Gäst i avsnittet är Martina Nelson, som till vardags är psykolog och verksamhetschef och arbetar med olika psykologiska utredningar. Martina pratar om hur adhd på jobbet kan se ut, vilka behov som kan finnas. Ett litet snack om stämpelklocka hann vi med också. 

För att lyssna på Martinas medförfattare Lotta Borg Skoglund, så gå gärna tillbaka och lyssna på avsnitt 117, där Lotta pratar om kvinnor och flickor med adhd.  Vill du ha kontakt med mig så maila gärna till kristina@exist.se

 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Exist.se - Kristina Bähr. Innehållet i podden är skapat av Exist.se - Kristina Bähr och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.