Kvalificerat Hemligt poddradio

I det här avsnittet: Det är inte bara Elvis som folk envist hävdar fortfarande lever. Flera kändisar som avlidit under 1900- och 2000-talet har påståtts egentligen bara fejkat sin död för att undkomma kändisskapet, fansen, media och skvallerjournalister. Men ibland har media själva spelat en roll i att sprida rykten om att döda kändisar egentligen lever.

Dessutom går vi in på historien bakom den milt bisarra ”Paul is Dead”-teorin, det vill säga påståendet att Paul McCartney egentligen dog i slutet av 1966 och ersattes av en dubbelgångare. Och vi ska se att det finns fler kändisar som påstås inte vara den de utger sig för att vara.

Allt detta och mer därtill i Kvalificerat Hemligt, avsnitt 29.

Musik i programmet:

Podington Bear - Good Times (http://freemusicarchive.org/music/Podington_Bear/Upbeat/GoodTimes_1375)

Podington Bear - Peas Corps (https://freemusicarchive.org/file/music/Creative_Commons/Podington_Bear/Joyful/Podington_Bear_-_Peas_Corps.mp3)

BradoSanz - Run right past you (https://www.looperman.com/tracks/detail/173428)

Juanitos - Strange Italian song (http://freemusicarchive.org/music/Juanitos/Exotica/juanitos_-_10_-_strange_italian_song)

ScottB55 - Funky Day Tripper (https://www.looperman.com/tracks/detail/154016)

Jazzar - Shake it (http://freemusicarchive.org/music/Jahzzar/Super_1222/01_Shake_It)

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör CJ Åkerberg. Innehållet i podden är skapat av CJ Åkerberg och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu